Ruilen en Retourneren

Antwoorden op veelgestelde vragen over het retourneren van een bestelling.

⦁ Wanneer kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?
⦁ Wat moet ik doen om een bestelling terug te sturen?
⦁ Hoe lang heb ik de tijd om een bestelling terug te sturen?
⦁ Wat kan ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?
⦁ Hoe lang moet ik wachten op een restitutie bij het retourneren van mijn bestelling?

Wanneer kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?
U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze, voor wat voor reden dan ook, terugsturen door gebruik te maken van het herroepingsrecht. U kunt hiervoor per post of e-mail contact opnemen met ons of het product samen met een herroepingsformulier terugzenden.

Wat moet ik doen om een bestelling terug te sturen?

1. Neem contact op met de klantenservice van Lampen-store.
2. Volg de door hun aangegeven instructies op. Stuur de lamp in originele verpakking, voldoende gefrankeerd en eventueel verstevigd, retour naar:
Lampen-store
afd. Retouren
Ambachtsweg 2
4854 MK Bavel
Nederland
3. Stuur bij uw retour altijd:
– Uw ordernummer
– Uw klantnummer
– Uw adresgegeven
– Uw bankrekeningnummer
– Het geretourneerde artikel
– De reden waarom u het artikel wenst te retourneren (optioneel)
Zonder deze gegevens wordt de retour niet in behandeling genomen!
4. Zodra Lampen-store het pakket retour heeft ontvangen, ontvangt u hiervan van ons per e-mail een bevestiging en creditnota

Hoe lang heb ik de tijd om een bestelling terug te sturen?
U heeft 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen

Wat kan ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?
Om gebruik te kunnen maken van onze retourgarantie zult u de producten  binnen 14 dagen nadat het product bij u is geleverd terugsturen. Zolang u de bestelling binnen deze 14 dagen naar ons terugstuurt, zal de retournering geaccepteerd worden.

Hoe lang moet ik wachten op een restitutie bij het retourneren van mijn bestelling?
Wanneer u niet het juiste product heeft ontvangen, neem dan s.v.p. contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@lampen-store.nl of een belletje te plegen. We zullen alles in werking stellen om ervoor te zorgen dat u het juiste product zal ontvangen.

U kunt uw herroeping op de volgende manier kenbaar maken.
Per post:
Lampen Store B.V. – t.a.v. Retourafhandeling
Ambachtsweg 2
4854 MK Bavel
Nederland

Per e-mail:
E-mail:  info@lampen-store.nl

Wanneer u uw bestelling retourneert, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering het volledige aankoopbedrag van het product terug. We zullen uw geld terugstorten op dezelfde manier waarop u de bestelling heeft betaald. Wilt u op een andere manier uw geld teruggestort krijgen, neem dan s.v.p. contact met ons op.