Lampen-store.nl heet u welkom!

Een lamp is tegenwoordig niet zo maar een lamp. De razendsnelle ontwikkelingen op het technologisch gebied hebben ook de wereld van verlichting op zijn kop gezet. Het begon met de introductie van de gloeilamp. De mogelijkheden zijn vandaag de dag echter eindloos. Het is dan ook geen probleem om op onze site, lampen-store.nl, een schitterende lamp te vinden die perfect past bij uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte!

We hebben een zeer uitgebreide selectie lampen en bieden dan ook in onze winkel alles wat met verlichting te maken heeft aan. In ons assortiment treft u dan ook werkplekhanglampen, sfeerhanglampen, booglampen, sfeervloerlampen, nachtkastlampen, plafonnières, opbouwspots, spots, uplighters, badkamerlampen, lichtbronnen, hanglampen, vloerlampen, leesvloerlampen, bureaulampen, eettafellampen, tafellampen, plafondlampen, upendownlighters, wandlampen, designlampen, kroonluchters, werkplekverlichting, ledlampen, leeslampen en inbouwspots.

Het bestellen van een lamp gaat via onze site gemakkelijk en heel erg rap. Na het betalen van uw bestelling wordt deze verwerkt en zo snel mogelijk, volgens de levertijd op de site, bij u voor de deur geleverd.

Voor iedere ruimte een lamp

Verlichting is niet iets waar u te licht over mag denken. Zonder de juiste hoeveelheid licht kunt u zich niet concentreren en voelt u zich niet op uw gemak. Dit zal geheid een invloed hebben op uw gesteldheid en de kwaliteit van uw werk. We hebben in ons assortiment dan ook lampen voor iedere ruimte.

De eisen van een lamp voor in de woonkamer zijn anders dan de eisen voor een lamp voor op kantoor. Hierbij speelt niet alleen de stijl van de lamp een rol, maar ook de lichtbron zelf. Deze kunnen verdeeld worden in grofweg drie categorieën: basis verlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting.

Bij lampen-store.nl vindt u in alle drie de categorieën verschillende exemplaren zodat u op onze site altijd precies kunt vinden waar u naar op zoek bent en wat u nodig heeft. We hebben alleen al meer dan 400 hanglampen in ons assortiment opgenomen.

Lampen van diverse grote namen

We bieden op onze site niet zo maar lampen aan. U kunt bij ons terecht voor simpele lampen die vriendelijk zijn voor uw budget. We hebben echter ook een groot assortiment van designerlampen. Deze lampen zijn ontworpen door beroemde designers in opdracht van gerenommeerde merken welke over de hele wereld bekend zijn.
Een kleine greep uit onze selectie: Diesel, Modular, Flos, Tom Dixon, Mooi en Artemide. Door voor één van deze merken te kiezen haalt u gegarendeerd een heel bijzonder product in huis waarbij de kwaliteit duidelijk zichtbaar is

Blader gerrst onze catalogus door om voorbeelden te zien. Dit soort lampen worden vaak in series uitgebracht zodat u uw volledige woning in een bepaalde stijl kunt vormgeven.

Alle varianten in één winkel

Bij lampen-store.nl kunt u winkelen voor verschillende soorten lampen. U kunt er zelf voor kiezen om de volledige verlichting voor uw woning of werkplek geheel door ons te laten leveren. Plafondlampen, bureaulampen en vloerlampen – we hebben alle varianten die er te vinden zijn opgenomen in onze selectie. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van producten die wij met trots in onze winkel aanbieden.

Sfeerlampen

Verlichting is niet altijd enkel functioneel; het speelt ook een aanzienlijke rol in het bepalen van de atmosfeer in een ruimte. Het is daarom van belang dat u de juiste keuze maakt. Door het keuze aanbod zo groot en gevarieerd mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd zult slagen in het vinden van lampen die de sfeer in uw woningn naar nieuwe hoogtes brengen.

Een belangrijke eigenschap voor sfeerlampen is de mogelijkheid om het licht te dimmen. U kunt bij sfeerlampen de sterkte van het licht dan ook in de meeste gevallen afstellen. Sfeerlampen zijn daarnaast stijlvol en elegant vormgegeven zodat zij niet alleen door middel van licht maar ook in hun algehele uiterlijk bijdragen aan de ambiance.

Kroonluchters

De eerste kroonluchters stammen nog terug uit de tijd van de noeste ridders en schone jonkvrouwen. De kroonluchters in ons assortiment zijn echter allesbehalve oubollig. Deze klassieke vorm van verlichting is in een modern jasje gegoten en alhoewel het concept hetzelfde is gebleven, is de uitstraling van de kroonluchter aangepast aan de behoeften van de moderne mens.

Toch hoeft u, als u liefhebber bent van de klassieke kroonluchters uit de Romantiek, de kroonluchter niet af te schrijven. Naast moderne kroonluchters met een industriële uitstraling zijn deze lampen ook in traditionele stijlen verkrijgbaar. Deze lampen zijn tegenwoordig wel voorzien van hedendaagse lichtbronnen en worden niet meer aangestoken met een vlammetje.

Eettafellampen

Eén van de momenten op de dag waar het belangrijk is dat de verlichting in orde is, tijdens het nuttigen van een maaltijd. Om te bepalen of dat lapje vlees nu echt gaar is of het sneetje toast niet te zwart gebakken is, zult u het eenmaal onder het licht moeten houden. Als goede verlichting ontbreekt, kunt u niet goed zien wat u eet.

Bovendien wordt in het gezin de maaltijden vaak met zijn allen rond de eettafel gegeten. Ouderwetse gezelligheid noemen we dat. Een sfeervolle eettafellamp doet wonderen voor het creëren van een warme, innige sfeer rond de eettafel en mag dan ook niet ontbreken.

Onze voordelen op een rij

Voor lampen van alle soorten en maten kunt u het beste bij lampen-store.nl zijn.

Hieronder onze voordelen op een rij:
– Zeer groot assortiment van diverse lampen
– Verschillende top merken en designerlampen in de selectie
– Geen verzendkosten
– Altijd scherpe tarieven
– Lampen inclusief lichtbron

Bekijk dus nu direct onze catalogus en bestel de lamp die u nodig heeft om u woonkamer, eetkamer of leeshoek compleet te maken!